Wednesday, July 30, 2008

Mult asteptatele poze cu Philip

Am reusit cu chiu si vai sa gasesc card reader-ul si in felul asta putem sa ne prezentam: ma numesc Philip Badran, am 2 saptamani si 4 zile, mananc ca un spart pe timp de zi, dorm pe masura pe timp de noapte si sunt iubit la nebunie de toata lumea, inclusiv de fratele meu mai mare Rayan care ma alinta mereu cu "puiul meu" si " fatzioiul meu". Ne-am acomodat unii cu altii, sunt baiat de salon si ii las pe mama si baba sa doarma toaaaaaata noaptea (va vine sa credeti?), ma trezesc dimineata, nu inainte de ora 6:00, mananc putin si ma culc la loc. In rest imi petrec ziua atarnat mai tot timpul, cat sunt treaz ce-i drept, de tzatza lui mami (deh, recuperez si eu lungile ore de somn din timpul noptii si zau ca mami nu se supara!), imi place sa dorm afara (in galagie cat mai mare), incep sa disting si eu mutre, culori si lumini de tot felul, urmaresc deja cu extrema curiozitate jucariile de la carucior si de la patutz, gasca care pe fratele meu l-a incantat atat de mult din prima clipa, pe mine ma cam lasa rece, ganguresc si oftez din cand in cand cu voce tare, cand stau pe burta imi ridic capul cu mult elan, nu care cumva sa-mi scape ceva din jur (cine cunoaste stie ca asta e deja o performanta pentru matusalemica mea varsta!) si-i amuz pe cei din jurul meu in fiecare clipa.

Astea sunt primele mele poze, facute la cateva ore dupa ce m-am nascut, cand inca eram "imbujorat", cu ochisorii cam umflati (de la ce efort nu stiu nici eu!), dar ma rog ... o sa-mi revin eu, o sa vedeti.


Pozele care urmeaza sunt facute astazi, adica la doua saptamani si 4 zile. Acum sunt curatzel si rozuliu, "rad" in somn de mama focului si deschid ochii mari la tot ce ma inconjoara.




Prima intalnire cu fratele meu si a lui cu mine. Nu mai contenea in a se minuna de cat de mic sunt. Ha, asta pentru ca el nu stie cat de mic a fost el atunci cand s-a nascut ... Probabil ca si-a imaginat ca "fatzioiul" de care i-a tot vorbit mami timp de 9 luni va fi cam pe dimensiunile lui, ca-l va scoate la o miutza pe maidan, imediat ce va ajunge acasa si ca-i va prezenta colectia lui de masini si jucarii de tot felul.

Acestea fiind zise, va lasam sa vedeti si 3 scurte filmuletze ca sa vedeti si cum ma misc ... Vizionare placuta si va mai asteptam !!!

7 comments:

Anonymous said...

Draga mea, ai doi baietzi superbi. Nu stiu sa spun care e mai frumos decat celalalt, insa cred ca vor frange multe inimi. Sa nu mai vorbim ca Rayan a frant-o deja pe-a lui fica-mea, si te rog sa iei masuri sa se mai vada acesti doi copii.

Andreea Badran said...

Da dragutza,o sa ma conformez! Problema e ca n-am decat doua maini si doua picioare, ori drumul pana in parc este un calvar. Eu trebuie sa tin si de carucior si de copilul asta mare, care ar merge pe toate bordurile, treptele si denivelarile care-i ies in cale, care se smulge cateodata din mana mea de imi ingheatza inima-n piept, plus ca e vesnicul slalom pe care trebuie sa-l fac printre masini ca sa pot trece cu caruciorul. Pe trotuare nu se poate merge, pe strada te injura soferii ca cica de ce nu mergi pe trotuar si uite asa.

ruxi said...

ANDREEA,este bestial....superbbb dragul de el...iar Rayan in filmulet e mortal....doame...cum spune...il iubeste cu siguranta...ai doi baieti de vis..arabeii....te cred ca e greu...nici nu imi imaginez ce faci fara ajutoare...ce bine ca o ai pe mama langa tine....altfel...noi trecem prin perioada cea mao grea acum cu mersul...a invatat sa mearga si stii cum e..numai asta vrea sa faca trage tot ,tranteste, sparge ataca abolut orice...nu pot sa fac nimic...sun disperata la mama sa vina,sa ma salveze...mi-e cald...sunt dupa 1 an in casa...ma cert cu ahmed ingrozitor, ne amenintam cu divortul...el e mereu ocupat...deci nu sta acasa si asta ma innebuneste cel mai tare....etc...deci cu inca unul mic..eu as fi la 9, sau cu supradoza de Prozac....:-)...poate exagerez acum caci minunile astea merita...SA-TI TRAIASCA!!!

ruxi said...

stai putin doarme toata noaptea la doua sapt?????? si ridica deja capul????? e un geniu!!!! incredibil!!!!

Andreea Badran said...

@ ruxi: da, doarme toata noaptea ... bine, sa nu-ti imaginezi ca adoarme seara la ora 20:00 ... adoarme pe la 12:30 - 1:00 am si doarme pana la la 6:30 - 7:00 am. Capul il ridica cand sta pe burta, da. Chiar geniu nu e si nici nu mi-as dori sa fie, sincera sa fiu ... as zice ca e doar putin mai "precoc".

ruxi said...

Da, glumeam cu geniul.,..e fff frumos oricum doar e fratele lui RAYAN..si e precoc daca-si tine capsorul...bine poate va fi un mare sportiv...:-)..

Anonymous said...

Andreea, m-am topit! Sunt tare frumosi baietii tai. Ce frumos ii canta Rayan lui Philip.