Tuesday, July 1, 2008

Boacane

Cat am fost ocupata cu mutatul dimineata, Rayan a stat cu Nana (bono-menajero-bucatareasa mea) care-l rasfata pe Rayan ingrozitor, cu care are voie sa faca tot ce vrea muschiul lui, care nu-i spune niciodata "nu" si pe care fiul meu, asa cum era si de asteptat, o iubeste foarte mult.
Cat a stat cu Nana, Rayan s-a indeletnicit, printre altele, cu curatarea coliviilor celor doua perechi de papagali (unii proprietate personala, ceilalti doar in gazda pana se intoarce familia Visan de prin periplurile europene). La sfarsit a considerat ca e cazul sa-i si hraneasca, dar nu cu betzele si boabele cu care sunt ei obisnuiti, ci cu niste ceapa(dar a se retine, ceapa a aterizat numai in colivia celor care nu ne apartin). Contrariata, la intoarcerea mea acasa, l-am intrebat de ce le-a dat ceapa papagalilor, iar raspunsul lui a fost scurt si la obiect: "las' sa-i ustuie ochii, ce-aie?"
Ne scuzi Ruxi, daca nu-i mai gasesti cand te intorci, sa stii care e motivul!

4 comments:

Monica said...

nu se moare din ceapa, ba dimpotriva! numa'sa nu le miroasa ciocul, acuma;)
catelusa fratelui meu, cat astepta pui, manca orice, mai ales vegetale. Noi ne distram cum miroase dupa ce mananca ceapa verde;)

Anonymous said...

Hahahaha, am ras cu pofta !!! Lasa ca poate o sa va vina si voua randul vreodata sa-mi lasati papagalii in grija....

Andreea Badran said...

Hahahaha ... nici n-ai venit bine si deja ma ameninti?
Trebuie sa recunosti ca a fost mortal Rayan la faza asta. Pentru voi am si postat-o de fapt! Si by the way, voi mai stiati ca aveti niste papagali la noi in custodie? Nici macar nu ati intrebat de ei saracii. Ne-am vazut, ne-am conversat, si cu voi azi, si cu fetele ieri si nimeni din familia Visan nu a intrebat de bietele vietati. Mai bine ii lasati aici. Nu-i meritati! Facem actele de adoptie definitiva luni.

Anonymous said...

deci Rayan e un scumpel(la fel ca si mami lui)...trebuie sa recunosc ca e uimitor uneori..nu-l cunosc "face to face",ci doar de pe blogg-ul tau dar imi dau seama ca e o comoara de baiat:)...felicitari mami:):*