Monday, February 15, 2010

Breathtaking

Săptămâna trecută am ajuns şi noi la Micul Studio.
Bănuiam că fotografiile o să fie frumoase dar nu mi-am imaginat că o să fie ATÂT de frumoase. La unele dintre ele, fără să exagerez, mi s-a tăiat respiraţia.
Mulţumim din suflet Raluca pentru tot: în primul rând pentru poze, în al doilea rând pentru găzduire, în al treilea rând pentru arta ta de negociator (dacă nu erai tu, Rayan nu ar fi ieşit în prea multe poze şi probabil că nici eu cu el în vreuna)şi în al patrulea rând pentru răbdarea supraomenească pe care ai avut-o cu puradeii. Îi mulţumim lui Ştefan, asistentul răbdător al Ralucai şi nu în ultimul rând îi mulţumim lui Matei care a înţeles ce se petrece în jurul lui, care a acceptat că i-a fost invadat spaţiul, că i-au fost luate cu asalt camera şi jucăriile, care a fost înţelegător şi cuminte (deşi i-am răpit-o aproape total pe mami timp de o oră şi ceva) şi pentru faptul că nu s-a supărat când a rămas fără rezerva lui de banane.
Ne cerem scuze din nou pentru potopul lăsat în urma noastră şi promitem solemn ca la şedinţa cu cei mari să lăsăm la plecare casa aşa cum am găsit-o!























8 comments:

sultana said...

frumos. felicitari atit modelelor cit si artistei!

mamica de Sebastian said...

Absolut superbe pozele,felicitari,poate intr-o zi vom reusi sa ajungem si noi la micul studio.Sint invidioasa pe voi:)

mariamirabela said...

Superbe, sunteti foarte, foarte frumosi! Si eu imi doresc sa ajung la Micul Studio cu Degetzica! Ma bucur ca ai postat pozele aici, astfel capat si eu curaj!

Livia said...

Buna Andreea,
Ti-am lasat mesajul asta si la site-ul cu hainute pt copii :-)
Ma uit si eu ca o aspiranta la lucrurile facute de voi si imi plac foarte mult. Am dat si eu cu pensula pe niste tricouri de-ale mele in dorinta de a vedea cum iese si de a-mi diversifica timpul de mama alaptanda :-) Si iaca intrebarea: cum faceti ca virgula contururile sa fie atat de exacte? La mine nu iese o margine asa de bine definita.
Imi impartasiti din experienta voastra?
Multumesc mult,
Livia

Andreea Badran said...

@ bp, florina, mariamirabela: multumim mult.

@ livia: nu e nici un secret. eu am folosit o pensula f subtire, atat. iar desenul il fac mai intai in creion (exista niste creioane speciale, f moi, pt textile) si apoi il pictez.

Ganduri mici said...

Iar va vedem la Baby Expo? Caci anul trecut era o poza mare cu voi la standul studioului...

Andreea Badran said...

@ ganduri mici: hehehe, habar n-am avut ca am avut mutrele in studio la Baby Expo. De data asta nu o sa ne vedeti insa pt ca pozele astea nu mai sunt facute de Kinderstudio, ci de o prietena, Raluca (mamica lui Matei cel mic) care, din cate stiu eu, nu are stand la Baby Expo.

Vilhelm man said...

Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel... sa radieze ca un soare... sa ofere caldura si iubire... si, nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!