Tuesday, March 24, 2009

Vis

Am profitat de faptul ca somnul lui Philip s-a prelungit spre 4 ore si am dormit si eu un pic. Si am visat. Am visat frumos. Intr-un fel.
Am visat ce visau, cred, aproape toate fetele din liceul unde am invatat. Si invatatoarele, si profesoarele si mai ales mamele. Pana ce "visul" ni s-a spulberat cand el a plecat din tara. Definitiv. Si ne-a lasat pe toate cu ochii-n soare. Si suspinand dupa el si charmul lui.
Acum s-a intors. In visul meu. Si mi-a acordat mai multa atentie decat o facea atunci. Mult mai multa. Si m-a iubit. Si m-a sarutat. Cu tandrete. Ce n-as fi dat eu pentru un sarut ca asta acum 20 -25 de ani ...
Actiunea se desfasura intr-un fel de campus, cu sute de camere asezate, circular, pe o curte interioara. Geamurile tuturor camerelor dadeau in aceasta curte. Am fost "filata" de Lana care m-a vazut (nici nu stiu ce cauta ea de fapt acolo), printr-un astfel de geam, larg deschis, stand aproape goala pe un pat, langa un alt barbat decat tatal ei. M-am trezit speriata. Daca ii va spune? Daca pierd tot?
Cand am deschis ochii l-am vazut pe Philip stand in picioare, tinandu-se strans de barele de la patut si fixandu-ma zambind.

8 comments:

Ruxel said...

Noroc ca Philip nu va putea sa te spuna, insa zambetul lui...te-ar putea trada la un moment dat :))))

Andreea Badran said...

Draga mea, de vise nu mi-e frica. Daca se intampla in realitate as fi avut o problema ...

Anonymous said...

Uite ca visul ti-a rasplatit frustrarea din adolescenta. Ce-mi plac mie visele astea eliberatoare de energie. Si imi mai place cand visul stie sa rezolve chestii in care ma incurc eu in realitate

Ruxel said...

Daca nu vorbesti in somn.....ok :))), dar ce ma fac eu? Ca ma descoase barbatu' de n-am treaba :))))

Andreea Badran said...

@ ruxel: nu, nu vorbesc in somn. Dar si daca as vorbi ... ce ar putea descoase de la mine? Pot eu sa-mi controlez inconstientul? Sau trecutul?

Andreea Badran said...

@ crina: da, asa este.
Genul asta de vise le aveam intr-o vreme (prin liceu) cu Eminescu de care eu am fost indragostita nebuneste.

Anonymous said...

Buna Andreea,
Cum mai doarme Philip la varsta asta? Ai norocul sa va lase sa va odihniti noaptea sau se mai trezeste?
Pup
Carmen

Andreea Badran said...

@ carmen: philip are nopti cand nu se trezeste deloc (de obicei 3-4 consecutive) si nopti cand se trezeste de 2, 3, chiar 4 ori pe noapte. De ex azi noapte si alataieri noapte nu s-a trezit deloc, a dormit de la 20:30-21:00 pana la 6:30-7:00, acum 3 nopti in schimb s-a trezit de 4 ori, a supt putin si s-a culcat la loc. Deci nu exista regula.