Sunday, March 8, 2009

Si ce intentionam de fapt sa scriu de 8 martie

Pastrasem subiectul asta special pentru astazi, numai ca povestea cu febra mi-a stricat toate planurile. Damn it!!!!
Asadar, miercuri am avut lectie deschisa la gradinita. A fost de fapt o mini serbare pentru mamici, cu ocazia zilei de 8 martie. Totul a fost surpriza si copiii au tainuit secretul asta pana la sfarsit. Rayan cel putin n-a scos o vorba pana in dimineata cu pricina cand, imbracandu-l pentru gradinita, a inceput sa-mi cante ceva, destul de putin inteligibil, din cantecelul pe care-l pregatisera pentru noi. M-am prins eu ca au pus ei ceva la cale dar nu mi-am imaginat exact ce.

Piticii au avut in cadrul acestei lectii deschise, tot felul de activitati demonstrative (cica asa s-ar desfasura o ora de-a lor zilnica), ne-au cantat si la sfarsit ne-au impartit darurile facute de ei: un ghiveci pictat, o felicitare facuta si o diploma de mamica ideala. A fost primul cadou facut de el, am fost foarte, foarte emotionata ...













5 comments:

Unknown said...

andreea, rayan a scris felicitarea????

in rest imi place atitudinea contemplativ superioara din poza a patra... mesajul receptionat de mine este "oare ce caut eu aici?" :))))

Andreea Badran said...

Hai mai bogdana, da-o naibii de treaba ... cum sa scrie el felicitarea? N-are totusi nici 4 ani! Eu nu vreau genii da?

Unknown said...

nu te mira, ca am mai vazut... si cu greu as fi putut sa-i incadrez pe respectivii in categoria genii :)))

ce nu ti-ar fi placut? hai recunoaste, ca ti-ar fi gadilat un pic orgoliul de mamica :)

Unknown said...

Frumos la serbare doamna? Emotionata? Putin spus. erai terminata. Ha!Ha!Ha!
Si foarta mandra de flacaul dumneavoastra. Pupici

Andreea Badran said...

@ bogdana: nu, nu mi-ar fi gadilat nimic. Pentru ca nu-mi plac copiii care fac chestii de genul asta cu mult inainte de vreme. Adica nu mi-ar fi comod sa stiu ca al meu la nici 4 ani face ce fac altii la 7 sau 8 sau chiar mai tarziu. Pe bune. Mi-a fost frica de copiii astia "geniali" fiindca stiu cateva exemple care au sfarsit prost.

@ gabi: pai mai intrebi doamna?