Monday, March 9, 2009

Mamelor din lumea-ntreaga ....


Ajutor! Am decis sa va cer voua ajutor ca singura nu ma mai descurc!
In curand se apropie ziua lui Rayan si ca o mama responsabila ce ma aflu, m-am gandit sa ma ocup deja de aranjamente pt acest eveniment. Caut cu disperare un loc de joaca misto, in aer liber daca se poate (si trebuie sa se poata), in Bucuresti bineinteles unde sa incapa vreo 20-25 de puradei cu parintii aferenti, unde sa existe jucarii (gen tobogane, casutze, masinutze, trambuline, castele, piscine cu sau fara bile etc), unde sa existe si posibilitatea de a da ceva de mancare invitatilor (asta nefiind insa obligatoriu) si unde sa se poata face galagie cat cuprinde pentru vreo 3-4 ceasuri intr-o dupa amiaza de sfarsit de aprilie.
Daca stie cineva vreun loc de-asta sa-mi dea si mie de stire. Sau daca stie cineva o curte mare , mare, mare care sa se poate inchiria pentru o dupa amiaza ar fi si asta super ok, intrucat casutzele, toboganele, balansoarele, leaganul, masa si scaunele le pot aduce eu. Chiar si o groapa de nisip ma pricep sa confectionez la o adica! Mancarea si bautura la fel. Asadar si prin urmare, cine ma ajuta, cine-mi da o idee? Nu vreau Boo Boo, Kid's Planet si alte locuri de-astea inchise si inghesuite, vreau spatiu, mult spatiu in aer liber. Nu ma trimiteti la Balonul Copiilor sau in locuri de-astea unde nu poti sa arunci un ac. No way! Please, please, please! Help! Va astept cu sugestii!

Daca nu gasesc ceva, ma postez in Herastrau, instalez toate cele mentionate mai sus si asta e! Participa cine vrea si-i voi face lui Rayan o petrecere deschisa ... cu toti copiii din Bucuresti! Cu mancarea si bautura va fi mai greu dar ma descurc eu cumva!

16 comments:

Unknown said...

mamico, daca tu gasesti locul asta in Bucuresti, eu ma inchin in fata maretiei tale :)

in alta ordine de idei (stiu, stiu e in interior!) cel mai bine mi-a fost la clubul distractiei, am fost deja la trei petreceri acolo...

eu propun in felul urmator: sa ne strangem zece mame, si facem noi un loc de joaca... un business blogosferic :)

Andreea Badran said...

Stii de cand ma bate barbata-miu la cap sa punem de-o afacere de-asta. El n-are insa timp sa se ocupe si ma impinge pe mine. Iar eu n-am nici o chemare si nici stofa de afacerist si organizator nu prea am. De rabdare ce sa mai zic.
El mi-a spus ca-mi inchiriaza ce vreau eu, imi cumpara toate golflabilele alea si eu sa ma ocup!
Clubul distractiei? What's that? De asta chiar n-am auzit. O sa caut pe net, macar de curiozitate.

Unknown said...

e pe unirii, vizavi de zepter, pe partea cealalta a bulevardului. imi place ca ai cele mai faine meniuri la mancare, nu se zgarcesc, spatiul de joaca este generos si foarte bine delimitat, spatiul pentru fumatori e inchis ca o cusca (asa le trebuie!)

si in rest sunt amabili si deschisi

Andreea Badran said...

Mda, am inteles. M-am uitat si pe net dar nu-mi spune mare lucru ce vad acolo.
Eu stii ce imi imaginez? O curte mare, eventual cu gazon, unde sa fie multe jucarii si unde astia mici sa poata alerga in voie. Intr-un colt sa fie masa cu bufetul. Simplu! Dar cine imi inchiriaza mie o curte. Pe-acolo, prin Pipera sunt mult case cu curti mari dar nu cunosc pe cineva atat de bine ca sa-mi pot permite sa vin cu asemenea pretentii.

Unknown said...

ce peisaj bucolic, descrii tu acolo... exista asa ceva?

Andreea Badran said...

@ bogdana: da, exista. For sure!

Unknown said...

trebuie doar sa il cautam, nu?

argounautii in cautarea lanei de aur, cam asa aratam :)))))

vorbim noi, vorbim, dar de rezolvat nu am rezolvat nimic... promit ca ma interesez si eu, stanga dreapta, fata spate, poate-poate dau de ceva...

intre timp ma duc sa o smulg pe fii-mea din ghearele oului cu care se lupta de juma de ora, ca sa o scot in gradina botanica, ca-i prea frumos afara :)

Ruxel said...

Singurul loc de joaca in genul asta, pe care il cunosc, stii bine, este cel unde i-am facut ziua lui Bia anul trecut.

Unknown said...

Doamna Andreea, propunerea este super tare. Stii ca si eu m-am gandit la asta. De ce nu ne-am strange sa pornim o afacere din asta, cred ca ar merge. Cu siguranta.

Laura N. said...

Ma bag si eu daca e vorba de un business de genul asta!
Andreea iti propun curtea interioasa a Hotelului Crowne Plaza. Este perfecta pentru petreceri. Eu lucrez acolo, iar daca te atrage ideea, pot sa-ti dau mai multe info, poze si pers. de contact. Ar mai fi gradina de la Clubul Diplomatilor. Ambele locatii au un gazon superb! ID-ul meu de yahoo mess: lorin23

alina said...

Andreea, haideti mai la mine, ca am curte cu iarba (ma rog, sper sa mai fie, cu seceta asta ... )!!! :))

Andreea Badran said...

@ laura: esti o scumpa, merci mult, dar chiar nu cred ca e cazul ca la 4 ani sa-i serbez ziua la clubul diplomatilor, nu crezi? Daca acum i-o serbez acolo, nunta unde dumnezeu si-o mai face?
Cat despre crowne plaza, stiu locul, stiu curtea, am sarbatorit acolo 10 ani de la terminarea liceului si am mai fost pe la niste receptii. E intr-adevar foarte frumos dar nu cred ca e locul potrivit pentru sarbatorire de puradel de 4 ani.
Oricum, e bine de stiut ca lucrezi acolo ca poate in viitor o sa avem nevoie de locatie pentru alt gen de evenimente.

Andreea Badran said...

@ alina, nu-mi spune de doua ori ca acum imbarc plodaraia si-ti sun la usa. Oricum intentionam sa vizitam si australia in viata asta ...

alina said...

pai sunteti bineveniti :)

Anonymous said...

Buna.
Cam ce suma ai putea plati pentru o astfel de locatie? Am o prietena cu o astfel de locatie,curte mare, iarba, dar nu stiu sigur daca inchiriaza.

Andreea Badran said...

@ anonim: nu stiu care sunt preturile, oricum nu mai e nevoie fiindca s-a rezolvat. Am gasit o locatie deja! Merci!