Thursday, March 26, 2009

A inceput distractia mami!

Azi noapte nu prea m-a lasat sa dorm ... avea chef de ras, de vorbit, de joaca. La 4:00 dimineata! Dupa ce eu ma culcasem la 2:00 a.m. Abia pe la 5:20 am reusit, dupa lupte indelungate corp la corp, sa-l culc. Ca atare astazi ii dedic printzului meu o postare intreaga. Poate-l mai induplec si la noapte va fi un baietzel mai cuminte si-si va lasa parintii sa faca nani ca sa fie in buna stare de functionare a doua zi.







11 comments:

Unknown said...

doamna daca mai scriu odata postul asta m enrvez.
dci... frumos ochios ai doamna. mda nu te vaz prea bine, ca domnu se anunta cu mega personalitate din punctul meu de vedere. Hai Philip, Hai Philip. :))))

Anonymous said...

Si Rares azi s-a ridicat in picioare sprijinindu-se de suportul televizorului. Observ ca inclinatii tehnice aveti si voi. Si e mortala penultima poze. Parca iti trimite bezele. Tie sau fetelor care citesc blogul lui mami :).

Andreea Badran said...

@ gabi: primisem mesajul de doua ori doamna. Mai face figuri netu' cateodata!

@ crina: da, bezelele sunt pentru voi, iti dai seama!

Andreea Badran said...

Si din nou @ crina: pai si dovada unde e? Sper ca n-ai ratat momentul si l-ai imortalizat ...

kabool said...

Ce scump e:)), e voinic baiatul... anticipeaza cum va fi cand va avea 15+ ani:), tot prin cluburi, treaz la ora aia:))

Ruxel said...

De ce e atat de incotosmanit in casa??? Cam asta e nedumerirea mea principala :))), in rest ce sa zic, vai de vietzisoara ta!

Anonymous said...

Bineinteles ca am ratat. Pt ca se infinsese in niste cabluri si mi-a stat inima-n loc. O sa aveti in seara asta dovada ca a pornit-o prin casa in 4 labe. Si ca incepe sa scotoceasca lucruri. Si vrem si noi bascheti ca ai lui Philip!

Andreea Badran said...

@ kabool: eh, mai lasa-ma si pe mine sa visez ca ai mei nu o sa fie asa ...

@ ruxel: pentru ca tocmai venisem de-afara si nu apucasem sa-l dezbrac.

@ crina: abia asteptam! Cat priveste baschetzii, au la Z, si bleu marin si gri - 400.000 lei.

Anonymous said...

dezastru natural un bebe pe langa casa omului...si al meu a dat de cutiile cu surubele ale lui tati si le-a imprastiat putin pe covor..noroc de premergator(nu era pe jos) ca altfel mai inghitea doamne fereste vreun surub de ala...cat despre reviste...am descoperit ca-i place sa molfaie hartie..:P nazbatii si iar nazbatii..:D

alina said...

Același noroc l-am avut și eu, Andreea - Anna e și mai zgubi decât Maria, asta ca să mă învăț minte, că tot timpul mă plângeam de cea mare că e năstrușnică, na!!!
Tot ce pot să-ți spun drept încurajare e că nopțile albe la mine au dispărut după înțărcare, deci înarmează-te cu răbdare, va trece! :))
Pupici lui Phillipake!

Unknown said...

doamne, cate de demential e in pozele alea cand e "mufat"... ma innebunesc dupa copchiii cu suzeta :)))