Sunday, March 29, 2009

Alo, aici bufnita online!


Ati vazut vreodata o bufnita clocind? Dar povestind cu ouale, aranjandu-le meticulos si periodic sub penaj? Sau numarandu-le? Ati urmarit vreodata palavrageala unei bufnite cu bufnitoiul ei, atunci cand acesta din urma, grijuliu si responsabil, ii aduce (ce-i drept ca, dupa parerea mea, cam rar) cate-o vietate sub forma de cina? V-ati intrebat vreodata cum arata o zi sau o noapte ale unei asemenea pasari? Sau cum arata un jder (sau ce-o fi ala ...) care vine pe furis si-i fura onorabilei doamne un ou din cuib, la ceas de seara, cand doamna a ales sa dezerteze pentru cateva minute (niciodata mai mult sau mai putin de 8) din scorbura devenita cuib? Sau cum vin in vizita tot felul de alte zburatoare, probabil curioase ca si mine?
Daca aveti asemenea curiozitati, diurne sau nocturne (cele nocturne par a fi, avand in vedere specia, nocturna si ea prin definitie, mai palpitante) va invit sa accesati site-ul asta si sa va amuzati si voi. Neaparat sa va puneti in functiune sonorul.
Pe mine una ma fascineaza teribil si astept cu nerabdare aparitia puilor. Dupa calculele noastre, au mai ramas vreo 2-3 zile pana la eclozare.
Vizionare placuta!
Merci Carmen !

2 comments:

un'A'mic said...

wow... prima oara cand vad in direct din bucataria bufnitei. Acuma o sa stau si eu cu sufletul la gura :) parca vad ca ma trezensc la noapte sa vad 'nu cumva...?' Multumesc de recomandare :D

Andreea Badran said...

Da, si la mine e tot prima oara! Dar mi se pare extraordinar de interesant pentru cei pasionati de asa ceva ...