Monday, November 10, 2008

Suntem in tendinte

Asa arata comoda mea right now! Trebuie sa recunoasteti ca e de exceptie! Iar eu trebuie sa ma descurc prin si cu toate astea!


Ca sa nu se lase mai prejos nici anul acesta, toata familia Badran e cu mucii-n batiste. A inceput sa consume cutii dupa cutii de servetzele mai intai tata la copiii mei, apoi Rayan, apoi eu si ca o mama devotata ce sunt si pentru ca egoismul nu ma caracterizeaza, i-am dat-o si lui Philip, aseara a inceput si Majd, urmeaza Lana. Totul a inceput acum o luna si ceva, iar Rayan taraie inca mucii si tusea si in zilele noastre. Nu stiu ce sa-i mai dau, ca am epuizat toata gama de siropuri de tuse baubile de catre mofturosul meu(am inceput cu Stodal, am trecut prin Humex, Rinathiol si acum luam Prospan), am trecut prin Panadoale si Nurofene, intaritoare de imunitate, chiar si prin Augmentin in cazul lui. Cand trag muci cu aspiratorul nu iese nimic, dar de vorbit fonfanit vorbeste. Si asta in fiecare bloody dimineata!
Philip inghite si el saracu', mai de voie, mai de nevoie, tot ce-i scurg eu printre gingii (noroc ca el deschide gura la orice si se stramba abia dupa), eu nu prea am voie sa iau multe, m-am indopat cu vitamina C, Paracetamoale si nush ce chestii homeopate, pe Majd il indop deocamdata cu vitamina C (sa vedem daca e cazul sa bagam si altele) si pe sor-sa, preventiv, la fel.
M-am saturat sa-i aud tushind, stranutand si tragandu-si mucii pe tonalitati diferite, m-am saturat sa tin expozitia de siropuri, pastile, linguri, linguritze si seringi peste tot, m-am saturat sa tin minte care ia 2,5 ml, care ia 5 ml, care si ce picaturi, siropuri sau pastile trebuie sa ia, la ce intervale orare etc ... nu mai vreau!
Poimaine Philip implineste 4 luni si ar fi trebuit sa-i fac vaccinul si sa vezi comedie ca n-o sa i-l faca ca e mucios! Asta ma streseaza o data-n plus. I AM FED UP!

7 comments:

sultana said...

cred ca ar merge si de-o leapsa de sezon...spune-mi ce medicamente ai pe noptiera ca sa-ti spun citi muci ai :)
mai nasol e cu cei mici... va urez sanatate

Anonymous said...

Subscriem si noi la capitolul muci, tuse si tot tacamul. Am incercat aceleasi siropuri si tot degeaba. Acum nu mai luam nimic.

Anonymous said...

Tocmai ce iti ziceam azi ca Sandu e cobza, insa eu ma mentin....shit !!! De azi dupa-amiaza ma tarasc pe-aici ca m-a luat si pe mine raceala de mooor. Ma arde tot gatul si pieptul, pe Alex o doare in gat si Bia tuseste ! De vis, ce mai....

mamica de Sebastian said...

Insanatosire grabnica tuturor.

Anonymous said...

Mie nici acum nu-mi trece tusea de tot pana nu iau cateva zile sirop de ridiche neagra. Simplu: speli si scobesti o ridiche, pui zahar in scobitura si astepti sa se stranga ceva zeama, pe care o iei cu lingurita. Alor mei le place, ca e dulce rau. Si functioneaza, cel putin la noi.

Andreea Badran said...

@ monica: nu esti prima care-mi spune de chestia cu ridichea, doar ca Rayan al meu e atat de scarbos incat nu cred ca ar pune gura pe asa ceva ... cat despre Philip, cred ca el e prea mic ca sa-i dau ridiche. O s-o intreb pe dr lui.

Anca said...

Ce coincidenţă!
Chiar azi dimineaţă făceam şi eu inventarul sticluţelor şi fiolelor şi borcănelelor noastre - pe care le ţinem pe bar, în sufragerie, că acolo tre' să stea sticlele, nu?
Şi mare dreptate ai: care ia 2,5 ml? Care ia 5 ml? De Nurofen atât, de Panadol atât, dupa buget, coane Fănică! N-au nimic grav, dar asta uşoară nu le mai trece odată!
Cât despre vaccin - eu sper că până face 1 an şi 4 luni (pe 29 noiembrie) să apuce şi Ilinca mea să facă vaccinul de la 1 an.
Hai sănătate!