Wednesday, November 5, 2008

Ne-am tras in pozne si a iesit asta!













29 comments:

Ruxandra said...

Superbe, extraordinare, nemaipomenite !!!
Nici nu ma asteptam sa iasa altfel, pentru ca sunteti niste frumosi cu totii.

raluca said...

superpoze!supercopii!supermamica!

Andreea Badran said...

Multumim, multumim! Si noi suntem tare incantati! Si abia asteptam sa punem la cale surpriza pentru baba.

Anonymous said...

Sunt geniale pozele! Si o familie foarte numeroasa! Sa fie numeroase si bucuriile care ti le vor aduce! (Nu te supara ca intreb dar nu imi dau seama exact cati copii ai: 5?)

Anonymous said...

un comentariu care nu se vrea a fi rautacios: de ce esti cuplata cu un libanez? Esti de 1000 x mai frumoasa si mai buna decat partenerul. Plus ca din cate vad tb sa ii cresti si copii. Carmen

Anonymous said...

Draga Carmen, daca cumva comentariul tau e din cauza mea (pt ca am intrebat cati copii are, dar am intrebat efectiv pt ca nu am inteles), sa stii ca copii sunt ai cui ii creste, nu ai cui ii naste. Mie familia Andreei mi se pare f frumoasa si f unita si asta cred ca e datorita ei, pentru ca, desi nu o cunosc personal, din ce am citit aici, Andreea e, intr-adevar, o femeie extrem de buna si frumoasa. Eu nu as fi in stare sa am o asemenea familie superba (si numeroasa!).
Iar iubirea leaga oameni mult mai diferiti decat Andrea si sotul ei (cuvantul "cuplata" chiar nu e potrivit pentru o casnicie). Bravo lor pt ca reusesc sa treaca peste prejudecati (ca a ta) si diferente precum locul in care te-ai nascut.

mamica de Sebastian said...

Super poze,dar mai frumosi sint copii,vad ca ai si fete.Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii:)

mara said...

foarte frumos, v-ati tras fotograf profesionist, ai?

@carmen: mi-e teama ca raspunsul la intrebarea ta e: din dragoste :))))
mai frumoasa decat partenerul ei este cu sigurantza, se vede cu ochiul liber, dar de unde stim ca ea e de 1000 mai buna decat el, poate ca e invers, nu-l cunoastem :)
ce pot spune sigur este ca e nevoie de multa dragoste sa cresti copiii unui alt om...

mamica de Sebastian said...

Nu stiu ce are carmen cu sotzul Andreei,ca mie mi se pare un barbat bine.Acuma gusturile nu se discuta:)

Sabina said...

frumoși de nu se poate! o familie mare căreia i se citește fericirea pe față

Andreea Badran said...

@ carmen: la asa intrebare, am un singur raspuns: ce te f... pe tine grija? Barbatul meu este un om extraordinar si doar nu-ti imaginezi ca ma obliga sau ma fortezaza sa-i cresc copIII nu? Nu trebuie sa-i cresc, ci vreau sa-i cresc. I-am iubit din prima secunda ca pe proprii mei copii si am luat hotararea de a-i creste impreuna. Pe ceilalti doi i-am facut ulterior, dupa ce lucrurile s-au asezat intre noi. Cat despre faptul ca sotul meu e libanez, nu vad care-i problema. Ai cumva senzatia ca un roman, un neamtz, un rus sau un american ar fi mai breaz? Sotul meu ma iubeste, eu il iubesc pe el si impreuna ne iubim si crestem copiii. Unde e problema? Cat despre frumusetea barbatului meu ... fericirea unei relatii si a unei casnicii nu cred ca sta oricum in felul in care arata unul dintre parteneri. Cauta-ti tu romani sadea si fii fericita alaturi de cine vrei tu. Nu-i mai judeca pe altii.

Andreea Badran said...

@ danesia: avem 4 copii. Cei mari sunt gemeni si au 13 ani, cel mijlociu are 3 ani si jumatate, iar cel mic aproape 4 luni.

Unknown said...

In primele poze ma intrebam cine este copila de vreo 13-14 ani, stiind ca ai doar 4 copii. Mi-a trebuit ceva sa ma prind ca esti tu. Nu te cunosc personal, dar in pozele astea nu te diferentiezi de pustii tai cei mari. Felicitari pentru copii tai cei frumosi si pentru mamica lor cea tanara ;) !

mamica de Sebastian said...

Ha,fata aia e Andreea,mama draga da.mi si mie reteta tineretii fara batrinete,ca io mai mare de 15 ani nu te vad ca arati:)

ruxi said...

carmen:n-ai dreptate...si la intrebarea ta raspunsul e clar: de in love ai auzit???/ in love-ul ala adevarat care chiar misca stele....exista crede-ma...si aaaa domnul Badran arata fff bine....e un super tip se vede asta...dar trebuie sa stii sa te uiti...nu sa judeci aiurea....no ofense...dar e deplasat coment tau....

Andreea Badran said...

@ ruxi: nu te mai obosi, ca pentru unii dragostea chiar sta in nationalitate, cetatenie, culoarea ochilor sau a pielii. Asa ca ce poti sa astepti?

Andreea Badran said...

@ mamica de sebastian: ei, mi s-a mai spus ca arat mai tanara decat sunt, dar chiar 15 ani nu mi-a dat nimeni pana acum. S-o iau ca pe un compliment sau ca pe o ofensa? Glumesc desigur!
Imi pare rau ca nu m-am si fardat un pic, poate as fi iesit si mai tanara. ;-) Dar daca nu stiu s-o fac ...

Andreea Badran said...

@ mamica de sebastian: Acum am priceput de ce ai scris tu "fete" intr-un comentariu mai devreme. Ai crezut ca eu sunt fata mea nu? Multumesc, multumesc!

Anonymous said...

Andreea, mamica de Sebastian are dreptate. Eu de asta am crezut ca ai 5 copii, pt ca credeam ca ai 2 fete si trei baieti. sa stii ca in poza in care esti numai tu cu fiica ta, pare ca ati fi de aceeasi varsta! Hai, cu doi ani mai mare, dar in nici un caz mai mult!

Andreea Badran said...

Nu o sa-mi mai incap in pene de mandrie acum, dupa atatea complimente!Hehehe

Anonymous said...

Andreea, sunt superbe pozele. Bineinteles ca sunt superbe din cauza personajelor. Cred ca aveti o familie tare frumoasa si vesela cu atatia copii in casa.

Anonymous said...

in primul rand buna...am dat,intamplator,intr-o zi,peste blog-ul tau,si m-am indragostit de Rayan..de atunci ma uit zilnic pe blog sa vad daca poate poate ai mai postat ceva nou...am ras cu pofta cand am citit poznele lui Rayan si m-am bucurat pentru tine cand l-ai nascut pe Philip...ai doi baieti superbi...de fapt ai o familie frumoasa...sa fiti fericiti in continuare...si sa nu va pese de gura lumii

Andreea Badran said...

@ ramonutza: multumim pentru aprecieri, pentru ca ne vizitezi, pentru ca ne scrii. te mai asteptam si cu alte ocazii.

Anonymous said...

Sunteti niste frumosi! Tu si toti copiii tai, ai vostri! Sper sa se bucure mult tati lor de "pozne". Philip va fi oare singurul blond intre bruneti sau ma insel? Am ajuns la blog-ul tau din blog in blog iar acuma e la favorite!
Ceska

Andreea Badran said...

@ ceska: eh, chiar blond nu e, are insa si parul, si tenul, si ochii mai deschisi la culoare decat fratii lui. Sper sa-i ramana ochii verzi, ar avea cu cine sa semene. Socrul meu are ochi albastru-gri. Sunt insa convinsa ca i se va mai inchide si parul, si pielea. Daca ma gandesc bine, si Rayan era destul de albutz cand era bebe si uite-l acum cum e.

Monica said...

si eu am vazut cinci copii in poze. mi-am zis ca e sora ta, apoi ca esti tu, apoi ca uite ce seamana cu tine, si apoi ca iar esti tu. nu te machia, in consecinta:)vai, ce-mi vine sa ma joc cu buclele lui Rayan!

Laura said...

Andreeaaaaaaa, pustoaico, mi-au trebuit, iata, cateva zile bune pentru a-mi reveni din soc (pe bune!!!)...si pentru a putea fi in stare sa te felicit pentru prospetimea si tineretea, pe care doar un om bun si cald...si cu sufletul mare...asa, ca tine...o poate emana!!! :)
Sinteti atat de frumosi cu totii, incat chiar am ramas fara cuvinte...
...si nu pot decat sa va doresc sa ramaneti asa vesnic!

Anonymous said...

frumoase poze!mai ales aia unde ti se vede breteaua de la sutien, sa fii si putin sexy.se vede si fardul la ochi si rujul pe buze, insa naturale, deci nu-ti sta rau cu ele.si se vad si primele fire albe de par care dau farmec unei mame atat de iubitoare.sa nu cumva sa te vopsesti!

Andreea Badran said...

Draga mea anonima luminoasa

1. chestia cu breteaua de la sutien n-a fost deloc voluntara si chiar m-am ofticat ca a iesit pt ca totul era menit sa fie negru si albul ala strica tot
2. n-am fard la ochi sau ruj pe buze, nici natural, nici de alt fel pentru ca nu folosesc asta niciodata
3. nu am fire albe de par si nu m-am vopsit in viata mea. Poate nici n-o so fac.
Asa ca pastreaza-ti comentariile pentru tine si respecta-mi te rog frumos dorinta de a nu-mi mai calca blogul! Asta daca nu vrei sa-ti zic din nou: marsh!