Wednesday, November 5, 2008

Leapsha de la Ada - scrie si da mai departe

Am mai primit o leapsha. De la Ada. O onoram asadar cu placere.

Lui Rayan ii place: sa spele vase, sa faca mancare, sa spele cu mopul, sa spele geamuri cu tot felul de spray-uri pe care n-are voie sa le foloseasca, sa mature, sa calce (drept pt care moshu' ii va aduce, printre altele, masa si fier de calcat), mai nou ii place sa aiba grija de un bebelus baietzel cu miros de vanilie (asta de cand s-a nascut Philip).
Si tot ce presupune folosirea apei. Iubeste apa la nebunie.
Si mai e ceva: ii plac foarte mult dulciurile. Si guma de mestecat. Si stiu, n-are voie in asemenea cantitati.

Lui Philip ii place: sa doarma numai pe burtica, sa adoarma la tzitzi, sa vorbeasca, sa rada in hohote, sa stea in cat mai multa galagie atunci cand iesim afara (claxoane, zgomot de masini in general, tzipete si chiuituri de copii in parc etc)

Dam leapsha mai departe celor care n-au primit-o deja. Celor doua Ruxi de exemplu si Mirelei.

5 comments:

Anonymous said...

Am primit leapsa asta acu' cateva zile.....
si inca o intrebare: ti-a "cazut" mess-ul????

Andreea Badran said...

Referitor la leapsha, n-am sesizat ca ai primit-o!
Referitor la mess, da, mi-a cazut! Imi cade legatura la net din 5 in 5minute. Sa ma ... in ei!

ruxi said...

ANDREEA,DACA TE REFERI LA MINE,(CELE 2 RUXI),eu nu am blog...dar pot sa-ti spun ca lui Rayan ii place la nebunie sa se joace cu apa,sa verse apa incontiinu,mai ales din biberon,noaptea spune in somn apa,apa,sa se catere necontenit,sa arunce cu forta orice pe jos,sa se uite pe kiss tv..adora asta..daca e in alta camera si aude reclama la postul resp..sa-l vezi cum fuge..:-)))),sa vorbeasca pe limba rayaniana,sa se iubeasca cu tati si cu amu...e innebunit dupa un frate al lui ahmed...si multe multe,muulte traznai...iti multumesc pt leapsa daca te gandeai la mine....ma bate gandul tare,tare sa-mi fac blog..dar e ceva ce ma opreste,anume...in capul meu am multe de spus -scris dar parca n-am talent...nu reusesc sa redau asa frumos si dinamic ca voi: tu,mara,ruxi,simina..

Andreea Badran said...

@ ruxi: da Ruxi, la tine ma refeream, fara insa sa realizez in momentul in care ti-am pasat leapsha, ca tu de fapt n-ai blog. Bine venit raspunsul chiar si aici oricum. Dar chiar asa: de ce nu-ti faci si tu blog? E frumos sa scrii acolo ca intr-un jurnal. Noi te incurajam! La treaba!

Anonymous said...

Andreea, imediat cum gasesc putin timp liber o preiau. Sa stii ca n-am uitat nici de leapsa cu frigiderul.