Thursday, November 6, 2008

Ce ne va aduce moshu ...

O prietena se mira astazi si-mi spunea ca-s nebuna cand i-am povestit ce ii vom cere, printre altele, moshului pentru Rayan: masa si fier de calcat si un bebelus care plange, se misca, sughite etc. Pai ce altceva ar putea sa-i aduca moshu' cand astea sunt preocuparile lui? Cand asta ii place? La noi masinile, trenuletzele, cutia cu scule de plastic etc sunt niste simple obiecte, aruncate in diverse colturi, prin diverse cutii si la care nici macar nu se uita. Are cel putin 50 de masini, toate culorile, de la de-alea cu telecomanda (vreo 5 la numar), pana la de-alea de abia le vezi. De la masini de politie pana la de-alea de pompieri, de la masini de teren si pana la masini de curse. Nici una nu prea il intereseaza. De mare succes se bucura insa mopul, galeata, spray-urile de curatat geamuri, carpele de praf, aspiratorul, fierul de calcat etc. Si atunci?
Are aragaz, oale si ulcele, cratitze si tigai, vesela si tacamuri, sortz de bucatarie ... Plimba cu carutzul si alapteaza bebelushul, il imbraca si-l dezbraca, are mare grija sa nu-i cada suzeta din guritza. Rayan trebuia sa fie fetitza!



9 comments:

adra_bell said...

E tare dulce! Nu stiu daca trebuia sau nu sa fie fetita, dar va fi, cu siguranta, un tatic dedicat

alina said...

Wow, ce frumos, Rayan s-ar juca de minune cu Maria mea! :))
Care tot așa mă imită în chestii de mămică și bebeluș (Anna mică are 10 luni). Să-ți trăiască, vă citim isprăvile de ceva vreme, sunt niște drăgălași băieții tăi, sunteți o familie tare frumoasă (apropo de postul precedent cu pozele!).

Andreea Badran said...

@ alina: multumim!

ruxi said...

ANDREEA,ti-e clar ca te imita nu?...e baiat de baiat zic eu...Rayanu meu azi dimineata se machia cot la cot cu mine..si aseara a dat cu mopul....,a si curata si oglinzile cu solutie....so...

Sabina said...

brava!! ăsta da băiat gospodar. mâine, poimâine îți ia mopul din mână: lasă, mami, că spăl eu gresia!

Andreea Badran said...

@ sabina: pai nu, atunci cand o sa am nevoie intr-adevar de ajutorul lui o sa ma sictireasca probabil si o sa fuga la bere cu baietzii!

Andreea Demirgian said...

Andreea, sa nu uiti sa-mi scrii mail-ul ala:) Poate trimiti cate o vorbulita despre toti. Cei mari sigur s-ar amuza.

mamica de Sebastian said...

Tare dulce e,si grijului,va fi un frate si un tati bun..

Anonymous said...

superbe poze, felicitari!