Monday, November 17, 2008

Black and white









8 comments:

Anonymous said...

Superbe.
Nu are rost sa ma apuc acum sa caut cuvinte care mai de care mai pompoase ca sa-mi exprim admiratia, pentru ca stii foarte bine parerea mea fata de Rayan si Philip :)
Asa ca ma rezum doar la a spune ca "natura" a avut maaare grija de voi :)

mamica de Sebastian said...

Super pozele si fotomodelele,ne imbolnavesti pe toate:)

Sabina said...

n-am cuvinte. baieții tăi sunt breath-taking. absolut superbi. și tu arăți de parcă ai fi sora lor

alina said...

fără cuvinte, exact. superbilor!!! :)))

raluca said...

De excepţie. Îţi spune un profesionist :)E drept că, cu aşa material..să tot lucrezi.
Cred că acum le-ai făcut tuturor poftă să (mai)facă copii.

sultana said...

sinteti frumosi ! si philip ti-a mostenit gropitele ?:) n-as vrea sa revin, dar ma bintuie ingrozitor comentariul stupid al unei persoane la pozele voastre postate anterior, cel legat de nationalitatea sotului...nu-mi vine sa cred cum in vremurile astea, cind se oficiaza casatorii de acelasi sex, cineva sa se mai sesizeze in leg cu pb nationalitatilor diferite...mi se pare tragic...oamenii astia in ce secol plin de constringeri au ramas blocati? iti dai seama ce prejudecati transmit copiiilor ? si copiii lor vor fi colegi cu ai nostri ? mi se pare incredibil, si eu am stat citiva ani cu un tip de alta religie/nationalitate si zau daca m-am gindit vreodata ca cineva ar putea sa-mi spuna secolul asta ce ti-a spus tie pers resp..

Andreea Badran said...

@ bp: stai linistita ca n-am pus la suflet. Nu e prima oara cand mi se intampla. Noroc ca nu ma uit in gura lumii. Ca daca era s-o fac ... acum nu as fi avut cele doua minuni, pe Rayan si pe Philip.

Anonymous said...

Andreea, mai ai multe poze dosite pe acolo? Eu deja nu mai pot de admiratie la adresa voastra si asa cum spunea si Raluca parca mi se face chef de inca un copil.